Skönt när någon sätter standarden..

Ibland är det svårt att veta vilken nivå man skall lägga sig på för det kan alltid göras mer verkar det som. Risken är dock att man lägger sig på en lite för bekväm nivå om man aldrig utmanas ordentligt. Är du rollmodellen för alla andra eller är du den som kollar runt och funderar på vem som du skall anpassa dig till uppåt eller nedåt. Idag satt jag och lyssnade på Daniel Sköld som berättade om en bok han hade läst och jag undrade i mitt inre varför jag inte hade läst den själv ännu. Sedan pratade jag med Michael Kröger som ställde så smarta frågor att jag undrade varför jag inte kom på det själv. Nu när jag funderar på om jag skall träna i morgon bitti på grund av att jag skall bort på kvällen i morgon och inte hinner träna mitt vanliga fredagspass samt har ett frukostmöte klockan halv åtta. Då kommer Michaela min dotter in och berättar att hon åker med tunnelbanan halv sex i morgon bitti till gymmet. Precis innan tänkte jag att det kanske blir vilodag imorgon..
Nu är klockan satt till kvart i fem, skjortan är struken och väskan packad för det är ju bara att anpassa sig till de som uppenbarligen har en högre standard än vad jag hade för några minuter sedan.
Vi behöver bra förebilder och tidigare i veckan läste jag på FB om en kompis som är VD på ett stort företag som har bokat in sina 6-7 träningspass i veckan fram till sista juli i år för sedan skall han öka. Det är bara att försöka hänga där i närheten så börjar man anpassa sig till dom som har högre standard än en själv.
Vem har du som förebild i din försäljning, eller som företagare och vilket beteende är det som du får kämpa extra hårt för att hänga med i?
2014 blir ett grymt bra år!!!

Kommentarer inaktiverade.

Besökarnas kommentarer

I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg. Läs mer i vår policy om kommentarer!
Entreprenör24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna.

Läs mer
 
Kunderna sliter hårdast för...

Om du hade tio tusen kronor och hade chansen att få lika mycket..

 
Inget är tråkigt om du inte gör det tråkigt!

Att ringa kalla samtal kan var lika med döden om du vill och de..

 
Vad har du för ritual?

Vi lever alla enligt olika mönster och har våra ritualer för hu..

 
Ja det är redan 25 meter!!!

Att hänga med de bästa sätter sina spår och jag behövde bara an..

 
Skönt när någon sätter standarden..

Ibland är det svårt att veta vilken nivå man skall lägga sig på..

 
På fredag ringer han!!!

Scott är en kille som bor i Californien och på fredag skall han..

 
Vi har haft en bra vecka!!

Äntligen känns det som det nya året har börjat. Våra träffar är..

 
Exclusive har träff i morgon igen!

I morgon har vi vår tredje träff där vi ses för att hjälpa vara..

 
Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan på en gång i morgon

Jag har alltid haft väldigt bra samarbete med både arbetsförmed..

 
Fullt med folk på kontoret!

Hej idag var vi fullt med folk på kontoret och det var jättekul..